Sepulten Abascal per la darrera bajanada: “Hediondo, bofetón a mano abierta”

El panorama polític espanyol té dues persones que semblen competir frec a frec per veure qui la diu més grossa. Cayetana Álvarez de Toledo i Santiago Abascal representen millor que ningú què signifiquen comentaris mediocres, absurds i sovint, lamentables. La marquesa, dimecres al matí davant Àngels Barceló, comentant esbiaixadament unes dades sobre la sanitat a Madrid. I al vespre, el líder de Vox al Congrés dels diputats, que tot i donar positiu fa 13 dies, allà estava.

Santiago Abascal Congrés EFE

Efe

En el debat sobre el coronavirus, Abascal estava (per variar) tan irat com de costum amb un objectiu entre cella i cella, el president Quim Torra, reclamant "un 155 o el que faci falta" per treure'l de la presidència de la Generalitat. "Torra pone en más riesgo todavía la vida de los catalanes" diu, i es queda tan ample, oblidant que el president català defensa mesures més restrictives que no pas el govern espanyol, com és el cas del confinament total. Però això  Abascal no li interessa. El que a ell el mou és dir-les pel broc gros, tot i que sovint faci el ridícul.

abascal i ortega

Abascal embogint i demanant que es faci fora tothom, Torra, Iglesias, Illa, Fernando Simón… Però el que va sorprendre més és una altra frase que va sacsejar la xarxa, que l'ha ensorrat. Deia el polític ultra: "Aprovechemos las lecciones de esta crisis tenebrosa para convertirnos en un país avanzado científica y tecnológicamente y que brillen en España, con la ayuda de Dios, la confianza en nosotros mismos, la ciencia y la investigación”. Posar en la mateixa frase ciència i Déu ha estat massa temptador:

Aquest és el nivell. La crisi pel coronavirus està demostrant el que ja sabíem, la crisi política que hi ha a Espanya amb personatges com aquest. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: