S’entrega al jutge el presumpte autor de l’apunyalament mortal al Port Olímpic

El presumpte autor de la punyalada mortal a una jove de 26 anys al Port Olímpic s’ha entregat a un jutjat aquest dijous, segons ha pogut saber l’ARA. El jove estava fugat des de la matinada del dia 4 de setembre, quan va tenir lloc el crim. El noi s’ha entregat acompanyat del seu advocat i ha declarat aquesta tarda davant el jutjat d’instrucció número 14 de Barcelona, que ha ordenat el seu ingrés a presó.

Les càmeres de seguretat de la cocteleria Smar van ser claus per identificar-lo a ell i a un segon jove que va participar en els fets d’aquella nit. Tots dos havien intentat robar el mòbil a la víctima prèviament a l’enfrontament en què van resultar ferits un vigilant del local i la jove, que va acabar morint.

Quan la jove va detectar que els dos sospitosos li havien sostret el mòbil, va demanar ajuda un vigilant de seguretat, que va recuperar el dispositiu i els va fer fora del local. La jove va seguir-los fins a la porta i va ser allà on els joves van enfrontar-se al vigilant i un d’ells va apunyalar-lo a ell, que va quedar ferit, i a la jove, que va rebre una ferida mortal.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: