‘Sempre ens quedarà París’: Els diaris no entenen el partit del PSG

Rate this post

Les portades dels principals diaris esportius s’han despertat sense saber ben bé què va passar al Santiago Bernabéu. El Reial Madrid va capgirar un partit que semblava tenir perdut amb tres gols consecutius, dos en tres minuts. Els parisencs van pagar la falta d’encert en atac i el plantejament poruc del seu entrenador, Unai Emery.

A Madrid coincideixen en subratllar el rol de Cristiano Ronaldo, decisiu en la victòria amb un doblet. El Marca i l’AS destaquen l'”orgull de campió” de l’equip en un altre “partit de llegenda”. 

A Barcelona els diaris no perdonen el mediocre paper de Neymar i els seus. El PSG va tenir al seu abast matar el partit i encarrilar l’eliminatòria, però l’escenari el va desbordar. L’Esportiu titula “Equip petit” i titlla de fracàs el partit dels parisencs. Mundo Deportivo també se centra en Neymar: “Neymal” i l’Sport obre una porta a la remuntada: “Sempre ens quedarà París”.

Els diaris estrangers també opinen sobre el que va passar a la gespa del Bernabéu. A França, L’Équipe no ho veu perdut i assenyala en portada: “Això no està acabat”. A més, afegeix que els d’Emery són capaços de revertir la situació el pròxim 6 de març al Parc dels Prínceps. La Gazzetta dello Sport, en canvi, elogia Cristiano Ronaldo per “guanyar el duel” contra Neymar. 

El París Saint-Germain haurà de canviar molt en tres setmanes si vol entrar en el sorteig dels quarts de final de la Champions. El Madrid afronta el partit de tornada amb un marge de dos gols i la moral pels núvols. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »