Saviola despenja les botes a Andorra

Rate this post

Javier Saviola tornarà a jugar a futbol. L’exdavanter del Barça, que va anunciar la seva retirada l’any passat, es tornarà a cordar dels botes (de futbol sala). ‘El Conejo’, com era conegut popularment el futbolista argentí, jugarà amb el Sideco FC Encamp d’Andorra, segons el diari local Bondia

Amb 36 anys, Saviola comença una nova etapa a Andorra. I és que ja va decidir formar part del cos tècnic del FC Ordino quan va deixar River Plate. El fitxatge de l’exjugador del Reial Madrid, el Sevilla o el Mònaco, s’uneix a les cares conegudes d’un equip que també compta amb Oscar Sonejee, Manolo Jiménez i Genís García. 

El Sideco FC Encamp juga a la primera divisió andorrana i té l’objectiu a curt termini de representar el país a la UEFA Futsal Cup, tal com ha fet en les últimes sis edicions. El seu debut no està previst fins la setmana vinent. 

Saviola té molt clar que vol seguir vinculat al futbol i per això ha acabat el curs a l’Escola d’Entrenadors de la Federació Espanyola de Futbol per obtenir el diploma UEFA B, que permet dirigir equips fins a categoria juvenil. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »