Sandra Sabatés, nou llibre i nova parella (ja no està amb ‘Águila Roja’)

Rate this post

Una de les presentadores catalanes amb més èxit és Sandra Sabatés. El seu paper a El intermedio és tan essencial com ben interpretat. El contrapunt de Dani Mateo en temps de turbulències. Ella no es moca amb la bandera ni li cal per brillar cada nit a La Sexta. Sabatés va ser temptada per TV3 per tornar a Catalunya a presentar el programa d’estiu Això no és un trio. Havia de formar la tríada de presentadores amb Ana Boadas i Bibana Ballbé. Al final es va fer enrere. Catalunya es perdia una de les millors presentadores possibles per TV3 però la gaudeix a la taula de Wyoming. Ara ha escrit per l’editorial Planeta, que també és propietària de La Sexta, el llibre Pelea como una chica.

sandra sabates gtres

GTRES

El llibre reivindica el paper de grans dones del s.XX i Sabatés en promoció aprofita per colpejar Pablo Casado i la seva voluntat de tornar a la llei de l’avortament de 1985 que tutelava les dones i els exigia un motiu i no uns terminis per poder avortar: “Es el mejor ejemplo de que siempre hay que seguir peleando” ha dit la catalana a una entrevista a Vanitatis. El portal no entra dins la vida privada de Sabatés, que sempre ha conservat allunyada dels focus. Però En Blau va ser a l’acte de lliurament dels Premis Ondas on va rebre el cavall a millor presentadora. Enlloc apareixia la seva última parella coneguda, David Janer, l’actor català protagonista de la sèrie Águila Roja

sandra sabates david janer GTRES

GTRES

A la catifa vermella la va acompanyar un home amb barba i cabells blancs que es va asseure al seu costat al Liceu i a qui va dedicar el Premi Ondas. Va passar desapercebut però l’agraïment de Sandra Sabatés va acabar així: “Se lo dedico a mis padres, a mis hermanos, al gran amor de mi vida: mi hijo Koldo y a ti cariño“. El realitzador televisiu no va tenir traça a enfocar la butaca de l’acompanyant a qui anomena “cariño” però a la catifa vermella se’ls va poder veure plegats:

Sandra sabates parella Yoputube

Youtube

De la seva vida personal no en parla a les entrevistes. Les defugia fins ara que fa promoció del llibre: “Yo soy madre y al final te apañas como puedes. Con los horarios del programa y del colegio del niño haces mil cosas para apañarte”. És la resposta més íntima de la conversa. La seva professionalitat no requereix saber com és la seva vida privada, que seguirà custodiant amb la mateixa habilitat amb què presenta El Intermedio. El portal del cor que l’entrevista ignora la vida sentimental de Sabatés. En Blau pren la primera frase amb què obre cada dia Wyoming: “Ya conocen las noticias. Ahora les contaremos la verdad“.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »