Sandra Barneda es queda sense feina pel fracàs de Gran Hermano

Rate this post

Una de les definicions més enginyoses del concepte tele-escombraria és: “tot allò que fa menys d’un 7% de share”. Paolo Vasile ho té clar i com fa setmanes explica En Blau s’ha atipat de les males audiències de Gran Hermano 18. Algunes fonts de Tele 5 afirmen que si no es cancel·la la gala dels dijous amb Jorge Javier Vázquez és per la mala imatge que donaria la cadena, però no ha tingut mirament a suprimir el programa dels dimarts que conduïa la catalana Sandra Barneda. Dimarts ja no veurem els inquilins de la presó de Guadalix sinó una altra cel·la, la pel·lícula Celda 211. La presentadora, poques hores abans de conèixer que es queda sense feina a Tele 5, es vantava d’arribar als 200 mil followers a instagram.

 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

Barneda no perd el sou ja que és un fitxatge estratègic de Mediaset. Cobra, tant si fa programa com si no. Ara torna a estar a l’espera de destí, com quan Vasile la va exiliar a 8tv a presentar el fallit Trencadís a les tardes de la cadena que aleshores compartia propietat amb el Grup Godó. El problema és que en TV vals tant com el teu últim programa i Sandra Barneda no s’ha mogut de la franja fatídica entre el 4% i el  6%, que per Tele 5 són engrunes. En total ha presentat 7 programes de GH Revolution: última hora.

barneda @ghoficial

L’últim intent de treure suc al fet de tenir de tertuliana la seva nòvia Nagore Robles no ha colat. Ja tenim sobredosi de parelles que co-presenten, com Farreras i Pastor, els de La Sexta Noche, els de Cuarto Milenio o els més veterans: Arús i Angie.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »