Sánchez surt en defensa de la ministra Montón

Rate this post

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha donat suport avui a la seva ministra de sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, en assegurar que està fent una feina “extraordinària” i continuarà fent-ho al front del seu departament.
Sánchez ha expressat aquest suport a Montón als passadissos del Senat al terme de la seva intervenció en la sessió de control del ple de la Cambra. Montón està sota sospita a causa d’irregularitats en el màster que va fer a la Universitat Rei Juan Carlos el curs 2010-11.

Extraordinària tasca

Sánchez, en preguntar-lo si descartava la dimissió de la ministra, ha recalcat que creia que havia estat bastant clar en la seva declaració en garantir que continua fent l'”extraordinària” tasca que ha desenvolupat en els primers cent dies del govern. Ha recordat que en aquell temps s’ha recuperat la sanitat universal i s’ha tramitat una llei rellevant com la de lluita contra la violència en menors.
“L’únic que puc dir com a president del govern és que la ministra està fent un extraordinari treball i ho continua fent”, ha afirmat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »