Sánchez reivindica el seu govern davant l’amenaça de PP i Ciutadans

Rate this post

El socialista Pedro Sánchez s’ha reivindicat aquest dissabte com el president que va desallotjar la “resignació” del Palau de La Moncloa i va introduir “esperança”, demostrant ser capaç de formar en tan sols uns quants dies un Govern competent que gestiona el país “amb sentit comú” davant la “política busca-raons” de PP i Ciutadans.

Enel Comité Federal en Fuenlabrada per proclamar els candidats del PSOE a la presidència de les Comunitats Autonónomas, Sánchez ha presentat com una de les fortaleses principals del seu partit la capacitat de governar “en coalició” amb la societat, com a prova, al seu judici|seny, la decisió del seu Govern perquè des d’aquest mateix dissabte sigui la banca i no el client que pagui l’Impost d’Actes Jurídics Documentats, vinculat a la contractació d’una hipoteca.

on la intenció de situar a PP i Ciutadans lluny d’aquest centre i radicalitzats cap a la dreta, Sánchez ha acusat a aquestes dues formacions de confondre “discrepància amb crispació”. “És lògic que intentin desgastar al Govern, però no a costa de la convivència social”, els ha retret abans d’avisar que el PSOE no “participarà d’aquesta política busca-raons”.

Sánchez ha admès que quan el maig passat va decidir presentar la moció de censura contra el Govern de Mariano Rajoy allò “feia pinta que no anava a sortir”, però passat el temps s’ha demostrat, ha subratllat, que “en la vida i en la política, hi ha ocasions en què no s’ha de mirar el cost o el benefici, cal fer el que es deu”.

“Pedro, segueix”, l’anima Iceta

“Li dic Pedro i el seu Govern que segueixin al camí que estan recorrent. La gent a Catalunya ens demana: Pedro, segueix!”, ha revelat  Miquel Iceta, per a qui l’arribada del líder socialista a La Moncloa ha portat “la llum” a Catalunya, on alguns volien pintar una imatge “sinistra” d’Espanya.

Però més enllà d’afirmar que a ell li posa governar en condicions difícils, Sánchez no ha fet en el seu discurs cap referència a la seva intenció d’esgotar o escurçar la legislatura.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »