Sánchez posa "totes les instal·lacions de la sanitat privada" en mans dels consellers de Salut

"Totes les instal·lacions de la sanitat privada" quedaran a partir d'aquest dilluns sota el comandament dels consellers de Salut, per combatre així amb major coordinació i eficàcia la lluita contra el coronavirus. Així ho ha anunciat aquest diumenge el ministre de Sanitat, Salvador Illa.

Illa va comparèixer davant els mitjans al costat dels ministres de Defensa, Interior i Transports, que completen l'equip de Govern que coordina les actuacions des de l'activació de l'estat d'alarma.

El ministre de Sanitat va donar a conèixer altres mesures que es publicaran al BOE de dilluns, com la incorporació a les plantilles dels hospitals d'aquells metges que van aprovar el MIR per obtenir la seva especialitat però es van quedar sense plaça, i facultatius d'altres països que resideixen a Espanya i estaven a l'espera d'obtenir la convalidació dels seus títols. La adopoción d'aquesta mesura ja va ser avançada aquest dissabte a L'ESPANYOL .

Per garantir-se la major quantitat de material en centres hospitalaris, es dóna l'ordre a que aquelles empreses que tinguin màscares, gel antisèptic, bates sol ús, impermeables i altres equips que puguin ser utulizados en aquesta crisi, l'hi comuniquin a les autoritats sanitàries en les pròximes 48 hores.

elconfidencial.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: