Sánchez: “No poden posar al mateix sac les urgències socials i els presos”

Rate this post

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat que “no poden posar al mateix sac les urgències socials i els presos” i ha preguntat als independentistes: “Què hi té a veure la pujada del salari mínim amb la situació dels presos?”.  “Em sembla una irresponsabilitat que els independentistes es neguin a donar suport a un pressupostos que beneficien al conjunt de catalans”, ha afegit.

El president del govern espanyol ha exposat que, si finalment no es poden aprovar els pressupostos perquè els líders independentistes han dit que no hi donaran suport, “funcionarem per partides pressupostàries” i ha tancat la porta a una possible convocatòria electoral. “Vull acabar la legislatura”, ha remarcat.

Recuperar els drets dels treballadors

Durant la compareixença, ha volgut insistir que la seva màxima és “que es pugi el salari mínim interprofessional i que es recuperin els drets dels treballadors que durant aquests anys han estat retallats”. “Nosaltres volem aprovar els pressupostos perquè pensem que estan carregats de sentit comú”.

Sánchez ha demanat també al PP i Ciutadans que que deixin a un costat la seva posició i “siguin útils al conjunt de la ciutadania”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »