Sánchez-Llibre presenta la candidatura a Foment: “Volem liderar el retorn de les empreses”

Rate this post

“Vull ser el proper president de Foment del Treball Nacional en la propera candidatura, si em voten”, ha assegurat Josep Sánchez-Llibre. El vicepresident de Conserves Dani i exdiputat de CiU ha presentat aquest matí la seva candidatura per rellevar Joaquim Gay de Montellà al capdavant de la patronal catalana. Tot i que ha evitat parlar de política, Sánchez-Llibre ha assegurat que, de cara la seva legislatura, “volem liderar el retorn de les empreses” i “crear confiança empresarial”. 

A ningú se li escapa que Sánchez-Llibre serà el proper president de Foment després de les eleccions del 5 de novembre, principalment pel fet que és l’únic candidat i que ha rebut públicament el suport de gran part de les organitzacions i associacions que formen part de la patronal. A més, també compta amb el suport del president de la CEOE, Joan Rosell, que ha estat al seu costat durant l’acte de presentació. 

Contra tot pronòstic, Sánchez-Llibre també ha assegurat durant la presentació que “Gay de Montellà m’ho està posant molt fàcil”, desmentint els rumors de la seva mala relació. “Estem fent una transició molt encertada”. 

“Volem renovar, rejovenir i feminitzar Foment. La nostra candidatura aportarà joves empresaris i empresàries, que són el futur i el pols de la nova economia”, fomentant la paritat tant en càrrecs directius com a la resta. 

Seguirà ampliació

 

Anar a la font
Carlota Serra

Powered by WPeMatico

Translate »