Sánchez Llibre anuncia una campanya per defensar “totes les empreses que treballen a Catalunya, siguin catalanes o no”

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, ha criticat aquest dimecres la campanya de l’ANC per fomentar el consum de les empreses catalanes que van mantenir la seva seu a Catalunya després de l’1-O. “Estem radicalment en contra d’aquesta campanya”, ha assegurat el president de la patronal en un esmorzar informatiu a Madrid.

L’ANC ha posat en marxa recentment la segona fase de la campanya “consum estratègic” per fomentar el comerç de proximitat i els valors de l’economia circular o l’ús de la llengua catalana, entre altres. “No permetrem aquest tipus d’actuacions a Catalunya”, ha advertit el president de la patronal.

Sánchez-Llibre ha anunciat que per a contrarestar-la, posarà en marxa una sèrie d’actuacions per defensar “totes les empreses que treballen a Catalunya. Siguin o no catalanes”. Per fer-ho, el president de la patronal ha explicat que s’entrevistarà amb els reguladors, els sindicats i les organitzacions de consumidors.

En el mateix acte, Josep Sánchez Llibre ha defensat la necessitat d’un govern estable a l’Estat i ha demanat a Ciutadans i el PP que s’abstinguin per facilitar la investidura de Pedro Sánchez. “No ens podem permetre el luxe de repetir unes eleccions i tenir els empresaris pendents d’un nou govern i uns nou pressupostos”, ha avisat.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: