Sánchez: “La democràcia no és només el vot, és l’imperi de la llei”

Rate this post

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha tornat a carregar contra l’independentisme i sobre les demandes del referèndum de l’1-O. Sánchez ha subratllat que “la democràcia no és només el vot, és l’imperi de la llei, és tenir institucions sòlides, independents i que existeixi la separació de poders”.

Sánchez ha fet aquesta referència a la situació a Catalunya en la seva intervenció a l’acte inaugural del Fòrum Iberoamèrica que se celebra a Madrid.

El cap de l’Executiu ha destacat els valors de la democràcia i ha precisat que quan es parla d’ella no només cal pensar en el vot, sinó també en l'”imperi de la llei”. Una consideració després de la qual ha recordat als polítics i empresaris iberoamericans presents a l’acte, entre ells l’expresident Felipe González, que a Espanya s’ha assistit els últims anys a una “identificació de la democràcia amb el vot sense cap tipus de garanties”.

“Aquesta és una de les idees contra les quals hem hagut de combatre de manera molt intensa durant aquests últims anys”, ha recalcat el cap del Govern en al·lusió a les pretensions independentistes a Catalunya.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »