Sánchez, a Iglesias: “No vull eleccions”

Pedro Sánchez no vol eleccions. Almenys això és el que ha dit aquest dimecres durant la seva compareixença davant del Congrés dels Diputats. En el seu torn de rèplica als grups parlamentaris, que han centrat gran part de les mirades en la investidura, el president espanyol en funcions ha negat taxativament que el seu objectiu sigui la repetició electoral. “No vull eleccions. Els espanyols ja han parlat”, ha defensat. Aquestes paraules arriben l’endemà del naufragi de les negociacions per la investidura entre el PSOE i Unidas Podemos.

Sense anar més lluny, Pablo Iglesias ha continuat defensant l’aposta per un govern de coalició. En la seva intervenció, Pablo Iglesias no ha desaprofitat l’ocasió. Ha evitat qualsevol retret al seu interlocutor socialista. Per contra, li ha tornat a “estendre la mà” per a acordar un govern de coalició en base a les propostes de juliol. “S’equivocarà si fa cas dels seus assessors que li diuen que per un escó més li convé anar a unes noves eleccions”, ha advertit Iglesias. 

Però Pedro Sánchez ha volgut desmentir taxativament aquest extrem. “Espanya necessita un govern fort, cohesionat i coherent per a fer front als desafiaments que tenim per davant”, ha sostingut el dirigent socialista. “Li puc assegurar que després de 15 mesos de govern, alguns en funcions, i quatre eleccions, nosaltres som els últims als qui interessen unes eleccions”, ha insistit el secretari general del PSOE.

Hi haurà ampliació

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: