Sàmper sembra dubtes sobre Trapero

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha concedit una entrevista al Telenotícies de TV3 després de la restitució del Major Josep Lluís Trapero i ha vinculat la seva declaració a l’Audiència Nacional sobre la predisposició a detenir Carles Puigdemont a una “tàctica de defensa”.

Preguntat sobre si aquella declaració ha pesat a l’hora de la restitució, Sàmper ha dit que “jo tinc la circumstància personal de ser advocat; de conèixer, per tant, el que són les tàctiques de defensa que fem servir els advocats”. També ha destacat que la sentència “deixa molt clar el paper modèlic dels Mossos durant l’1-O i de forma especial la figura del Major Trapero”.

El titular d’Interior ha deixat clar que “el que és pretén des de la Conselleria és que el Major Trapero vingui a fer de policia” i ha explicat que la decisió ha estat comunicada abans d’anunciar-la al vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès. “Som dos partits que hem defensat la restitució de tot allò que sigui restituïble”, ha destacat.

Finalment, Sàmper ha volgut aclarir que “en cap cas hi ha una destitució”. “Vull agrair a Eduard Sallent els seus serveis, han estat molt bons i ell ha en entès perfectament de què es tractava aquesta restitució”, ha conclòs.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: