Saetde tornarà a gestionar els pisos de la Solana del Pas per als seus temporers

Una campanya d’hivern més, serà Saetde l’empresa que s’encarregarà de la gestió dels antics pisos socials a la Solana del Pas de la Casa que ara es destinaran a l’allotjament de temporers. La societat s’ha adjudicat el concurs impulsat pel comú d’Encamp i d’aquesta forma destinarà els apartaments als treballadors que contracti. En tota, hi ha quinze immobles d’entre una i tres habitacions.

Fa diverses temporades que la corporació destina aquests pisos als temporers. Són els que es va quedar després de l’acord per rescindir la concessió que, en el seu dia, tenia Gevivasa, un cop confirmat que la promoció d’habitatge social estava sent clarament deficitària. D’aquesta forma s’intenta pal·liar els problemes que molts d’aquests treballadors tenen per trobar allotjament.

Edifici dels pisos socials de a Solana del Pas de la Casa.

Relacionat

El comú disposa de quinze apartaments, d’entre una i tres habitacions. Per tant, amb capacitat per a un mínim de 27 persones. El plec de bases del concurs preveia que es puguin llogar a preus d’entre 400 i 700 euros mensuals però també que es pogués incloure l’allotjament entre les contraprestacions per la feina, opció que segurament farà servir Saetde.

La gestió serà per sis mesos i la concessionària haurà d’abonar 7.800 euros cadascú d’ells. En total, 46.800, tot i que el comú valorarà si es redueix en el cas que, com tot apunta, el lloguer queda integrat com a complement salarial dels treballadors.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: