Ryanair nomena Eddie Wilson nou conseller delegat en plena onada de vagues per l’ERE

En plena onada de protestes dels treballadors, Ryanair ha nomenat el fins ara responsable de recursos humans de la companyia, Eddie Wilson, nou conseller delegat en substitució del mediàtic Michael O’Leary. Amb aquest moviment, l’aerolínia irlandesa deixa clar que la seva intenció és seguir endavant amb la reestructuració anunciada, que implica el tancament de les bases de Girona, Las Palmas, Tenerife Sud i Lanzarote, i l’acomiadament de 512 treballadors. 

El nou directiu s’estrena amb polèmica. Wilson ha fet públic un vídeo en què critica les vagues anunciades pels pilots i els tripulants de cabina pel mes de setembre i els amenaça en avançar l’ERE si continuen endavant amb les mobilitzacions. “Les vagues no serveixen de res”, adverteix el nou conseller delegat. “Si les vagues continuen, s’arrisquen a avançar el tancament de les bases”, avisa.

O’Leary ja va anunciar al febrer que deixaria el càrrec per passar a dirigir el conglomerat empresarial de Ryanair, que inclou a més de l’aerolínia, les seves filials Lauda, Ryanair Sun i Ryanair UK. L’any que ve també està previst el relleu del president de l’aerolínia, David Bonderman, que serà substituït per Stan McCarthy a l’estiu.

L’anunci del nomenament de Wilson, que es fa efectiu aquest diumenge, l’ha fet el cap de l’Adquisició de Talent de la companyia, Mark Duffy, al seu perfil de Linkedin però Ryanair no ha fet cap comunicat oficial. Segons Duffy, el nou conseller delegat fa 22 anys que treballa a l’empresa i amb la seva carrea “ha contribuït enormement a l’èxit de Ryanair”. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: