Rússia, acusada de dopatge per esnifar amoníac durant el Mundial

Rate this post

Es posa en dubte la legitimitat del gran rendiment de l’amfitriona Rússia al seu Mundial. S’acusa al conjunt rus d’esnifar amoníac durant els partits per millorar el rendiment. Un mètode que els ha permès arribar fins als quarts de final (eliminats per Croàcia). I ara des d’Alemanya s’assenyala a l’equip rus per un possible dopatge a la cita mundialista.

Rússia, que va eliminar Espanya als vuitens de final, està en el centre de totes les mirades després d’un reportatge publicat pel Süddeutsche Zeitung. El diari alemany explica com els futbolistes russos acudien a l’amoníac per estimular la respiració, millorar el fluxe sanguini i així tenir un millor rendiment durant els partits.

El mètode l’explicava un membre de la federació russa al mateix reportatge. Ara queda a l’aire una possible sanció, però hi ha molts dubtes del seu procediment perquè l’amoníac no és una substància prohibida per la FIFA. Un dels exemples que s’expliquen en el reportatge és que un dels suplents russos va esnifar amoníac per intentar assolir aquests beneficis físics abans d’entrar al camp en el partit contra Espanya.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »