Rull demana la llibertat per estar amb el seu fill malalt

El conseller Josep Rull ha demanat sortir de la presó per acompanyar el seu fill en una delicada operació, segons expliquen fonts jurídiques al digital El Confidencial. No és la primera vegada que Rull surt de la presó per visitar el seu fill petit, ho ha fet en dues ocasions, i aquest tercer cop és per acompanyar el petit durant l'operació programada per mitjans d'agost.

Després de l'última negativa del tribunal per excarcerar-lo, Rull ha reclamat en súplica que s'atengui l'estat de salut del seu fill. El conseller argumenta que la situació familiar descarta el possible risc de fuga. Els permisos anteriors eren per acompanyar el nen a les proves mèdiques de diagnòstic, explica el citat mitjà. 

En les altres ocasions en que ha sortit de la presó, el Suprem el va autoritzar en base al Reglament Penitenciari que preveu la sortida de la presó per motius humanitaris. Ara el que s'analitza és la sol·licitud de llibertat completa que ha fet el conseller.

Les sol·licituds anteriors es van autoritzar en base als preceptius informes mèdics. Tot i això, al estendre's ara la petició a una excarceració total, el tribunal té previst sol·licitar a la Fiscalia que informi al respecte. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: