Rufián tracta de ‘pija’ Laura Borràs

El portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, ha protagonitzat una intervenció molt crítica al Congrés amb JxCat i els hi ha recordat que “combatre la desigualtat a Catalunya no ens fa menys patriotes”. “Dir això no ens fa menys independentistes”, ha afegit.

El diputat, ha manifestat en referència als pressupostos que “seria irresponsable no parlar i no negociar les millores de les condicions de vida de la gent”. També ha reivindicat que “ERC ha aconseguit blindar la immersió lingüística”.

“Qui digui que això és una traïció al poble de Catalunya porta, fa massa temps, jaquetes de 1.000 euros, passeja fa massa temps bosses de Michael Kors i cobra fa massa temps bons sous públics”, ha afegit.

Rufià, ha criticat que s’etiqueti de “pujolisme” i “peix al cove” al seu partit per estar negociant els pressupostos de l’Estat. “No em consta que Pujol fos independentista, no em consta que fos republicà, no em consta que fos d’esquerres i sobretot no em consta que ERC hàgim investit a el senyor de la guerra, José María Aznar”, ha afirmat. “Per a qui segueix vinculant la paraula gratis a ERC, això és Madrid i és el Congrés. ni és el Majestic ni la Diputació de Barcelona”, ha sentenciat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: