Rufián i Rahola destrossen un Borrell enfonsat pel ‘cas Abengoa’

Rate this post

Josep Borrell, tocat i enfonsat. La multa que li ha clavat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) pel ‘cas Abengoa’ el col·loca enmig de la diana.

El ministre espanyol d’Exteriors va escopir els ciutadans quan va fer servir informació privilegiada per enriquir-se amb la venda d’accions d’Abengoa. L’empresa gairebé va fer fallida.

borrell auriculars efe

Josep Borrell | EFE

Fa temps que el republicanisme català li té ganes, i ara ha estat el moment perfecte per saltar-li a la jugular.

A Gabriel Rufián no li ha calgut esperar gaire per tornar-li la jugueta de la setmana passada, quan el republicà va ser expulsat del Congrés després d’una picabaralla amb Borrell.

Rufián ho ha vist claríssim: “traïdor, mentider, Borell dimissió”. La llista de retrets és llarga: “per Societat Civil Catalana, per trair les seves sigles, per mofar-se d’Oriol Junqueras, per vetar el president de Catalunya, per injuriar Jordi Salvador, per mentir amb Abengoa, Borrell dimissió”. El ministre socialista més proper a l’espanyolisme de dretes té tota la rancúnia dels d’ERC.

Pilar Rahola tampoc perd la seva oportunitat i carrega fort. Aprofita la multa del ‘cas Abengoa’ i les declaracions racistes que el ministre ha fet avui a la Universidad Complutense de Madrid. “La darrera perla del gran perlista i feliç accionista d’Abengoa: ‘Els EUA només van matar quatre indis’. Això de Borrell és de circ”. Un circ on Borrell és el pallasso trist, el malabarista a qui li cauen les pilotes i les maces, el funambulista que cau de la corda.

Els seus detractors fa temps que el volen perdre de vista. Fins i tot Pedro Sánchez se’n volia desfer. Però com aquell qui dia passa, any empeny; Borrell aguanta.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »