Rufián explota contra JxCat

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, ha carregat contra JxCat durant la seva intervenció al Congrés i els hi ha retret el 3%, el cas Palau, l’”Espanya ens roba” i haver donat la Diputació de Barcelona al PSC “perquè no la tingui ERC”.
 
“Dir que Espanya ens roba és com dir que el Palau de la Música o el 3% ens roba. No. Ens robaven els que ho gestionaven, que per cert eren sempre els mateixos”, ha dit el portaveu d’ERC.

Les paraules de Rufián han deixat descolacada la portaveu d’JxCat, Laura Borràs, que era la següent en intervenir però ha preferit “deixar les al·lusions per a més endavant”.

El diputat, anteriorment, ha llançat un altre atac contra JxCat, als quals ha denominat “la dreta catalana”. “Res és gratis en política, l’únic que és gratis és regalar-li al PSC la tercera institució de Catalunya perquè no la tingui ERC, això sí que és gratis”, ha criticat.

Rufián ha volgut desmarcar-se d’aquesta “dreta catalana” i ha manifestat que “no es pot instrumentalitzar els morts, es faci per la bandera que es faci. Molts ens han acusat de nacionalistes per la nostra decisió. Jo no sóc nacionalista, tinc molt clar que Catalunya és simplement el lloc de mapa que es diu aquest lloc”.

“Per a mi la pàtria són les claus de la casa de la teva mare, el llit on dorm el teu fill, la gent que s’aixeca molt d’hora per anar a treballar. Per a mi la independència pot ser una oportunitat per expandir drets o simplement per esdevenir un lander neoliberal”, ha apuntat.

“Que uns vegin a ERC un dia atrapada per la dreta catalana i un altre dia com bolivarians social-comunistes és simplement perquè ara mateix ERC guanya, lidera i té sentit propi i sentit crític. I així seguirà sent mentre estigui jo aquí”, ha sentenciat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: