Rubi, presentat amb el Betis: “No és el mateix ser d’aquest equip que ser d’un altre club”

Joan Francesc Ferrer Sicília, ‘Rubi’, ha estat presentat aquest dimecres com a nou entrenador del Betis. El tècnic maresmenc, que fa una setmana es va desvincular de l’Espanyol, ha concedit la seva primera roda de premsa a la que serà, si es compleix el contracte firmat, la seva casa els pròxims tres anys. En el seu discurs de presentació no s’ha cansat d’elogiar el Betis i el sentiment bètic: “És un gran honor viure aquests moments. És un moment màgic, un ve d’una terra on heu aconseguit fer-nos arribar a distància què significa el Betis a distància. És una virtut que té aquest club i la gent que ha composat aquesta història. No és el mateix ser del Betis que ser d’un altre club”.

El nou entrenador dels andalusos ha insistit en reivindicar la grandesa d’una entitat on espera “estar molts anys”. “És molt difícil trobar un club amb tanta passió pel futbol. Intento transmetre la màxima passió que sentim. Ara som especials perquè som els entrenadors del Betis”. El preparador maresmenc ha destacat la complexitat dels rivals a l’hora d’enfrontar-se al Betis al Benito Villamarín. “Sé què és venir a l’estadi i com de malament es passa. Hem d’anar tots junts perquè el rival pateixi i nosaltres gaudim. És complicat venir al Benito Villamarín quan l’equip ha connectat amb l’afició. És un valor que hem de cuidar des de ja”. 

Rubi també ha volgut tenir unes breus paraules d’agraïment cap a l’Espanyol, d’on fins ara no s’havia pogut acomiadar més enllà del comunicat emès fa una setmana. “Cal ser agraït, vull acomiadar-me de l’Espanyol. Que separem els nostres camins no vol dir que no desitjo el millor a ells. Tinc gratitud. És la vida, a vegades un decideix prendre altres camins, no vol dir que no estimi o no desitgi el millor a l’Espanyol”. 

Rubi, que va aterrar a Sevilla aquest dimarts, va poder parlar amb el president, Ángel Haro, i el vicepresident, José Miguel López Catalán, que li van ensenyar el Benito Villamarín i van poder conversar amb ell per començar a preparar la nova temporada. Abans de la presentació, ha compartit uns minuts amb alguns aficionats, socis veterans, penyistes i exjugadors. 

¡A trabajar! 🔛🔋 pic.twitter.com/JqRKQttFZY

— Real Betis Balompié (@RealBetis) 11 de juny de 2019

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: