Rubi: “L’Espanyol només ha de pensar en guanyar”

Rate this post

L’entrenador de l’Espanyol, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi‘, ha assegurat que “l’equip només ha de pensar en guanyar, no a sumar la cinquena victòria seguida a casa”. Una declaració que deixa molt clares les intencions per al partit d’aquest dilluns a l’RCDE Stadium contra l’Athletic Club.

El tècnic català s’ha mostrat recelós del bon moment dels bascos malgrat la seva posició a la classificació: “Han empatat molts partits i això et col·loca en situació baixa. Però ningú ha guanyat l’Athletic fora i això et demostra el seu nivell. M’espero un duel complicadíssim contra un rival molt competitiu”. La prioritat de Rubi és que l’Espanyol segueixi com fins ara a nivell futbolístic i no es preocupa tant pels punts: “M’importa que l’equip es mantingui en una línia de joc perquè això a mitjà i a llarg termini ens donarà punts. Sempre que els hem guanyat és perquè hem fet les coses bé”.

L’entrenador blanc-i-blau s’ha mostrat molt satisfet de l’aportació dels més joves en l’anada de la Copa del Rei contra el Cadis. “Estem orgullosos que debutessin tres a la competició oficial, no tenia dubtes que estarien a un bon nivell”, ha explicat Rubi. De tota manera, ha advertit que per fer l’onze de la Lliga aquest fet “els ho posa difícil a la resta”.

Rubi Espanyol EFE

EFE

Finalment, Rubi ha valorat l’assistència a l’estadi perico, que es pot veure afectada tant pel dia, sent el partit en dilluns, com per l’horari, jugant-se a les 21.00 hores. “Els que vénen ho estan donant tot i ens estan ajudant moltíssim. Nosaltres hem donat motius perquè la gent vingui, encara que se’m fa difícil analitzar-ho perquè és dilluns, veurem què passa”, ha conclòs.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »