Rousaud no té la intenció de dimitir del Barça i critica Bartomeu

Emili Rousaud no presentarà la seva dimissió com a vicepresident institucional del BarçaJosep Maria Bartomeu va decidir aquest dimarts prendre una contundent decisió, enfortir la junta directiva i exigir la dimissió d'alguns directius, entre ells Rousaud.

"Em sembla poc valent fer això per telèfon"

L'encara vicepresident institucional blaugrana ha criticat Bartomeu per haver posat en dubte la seva feina i ha assegurat que li sembla "poc valent" comunicar la decisió per telèfon. "No he pres la decisió de dimitir ni vull fer-ho. No és el moment per plantejar això en ple confinament. Em va trucar i em va dir que volia fer una remodelació a la junta i tenia recels amb alguns directius, entre ells jo", ha comentat Rousaud aquest dimecres a SER Catalunya.

llotja camp nou bartomeu escut madrid efe

"Em va dir que hi havia filtracions que van molestar jugadors i que jo posava en dubte el treball dels executius. Li vaig dir a Bartomeu que jo parlo amb la premsa però no filtro, i mai he criticat als jugadors", ha comentat.

Rousaud ha considerat que era millor parlar les coses "cara a cara" i que el deixés "reflexionar per dir-li alguna cosa". "Em sembla poc valent fer això per telèfon i sense avís previ", ha afegit.

I3 Ventures: es van fraccionar factures per evitar controls

A més, Rousaud ha comentat que es van "fraccionar factures per evitar controls interns" sobre el tema de la crisi digital amb I3 Ventures. "No és que ho vagi a dir l'auditoria, és un fet i ja sabem que es van fraccionar factures per evitar controls interns. No tinc informació de com està l'auditoria encarregada", ha explicat.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: