Rosalía guanya dos MTV Music Award en la gran nit de Taylor Swift

A poc a poc Rosalía també va conquerint el mercat nord-americà. Si a finals de 2018 va actuar a la gala dels Grammy llatins a Las Vegas, d’on va marxar amb dues estatuetes, aquest cop ha estat un acte encara més genuinament americà, els MTV Music Video Awards, que s’han celebrat a New Jersey. La catalana ha aconseguit el premi a millor vídeo llatí i a millor coreografia, tots dos per ‘Con altura’, la cançó que comparteix amb J. Balvín i El Guincho i també la que més reproduccions en streaming suma de tota la seva discografia.

A més d’endur-se els dos guardons, Rosalía també ha actuat a la gala celebrada al Prudential Center. La cantant ha aprofitat el temps, ja que no s’ha limitat a fer una cançó i n’ha fet un ‘medley’ de tres: ‘A Ningun Hombre’, ‘Yo x Ti, Tu x Mi’, amb la col·laboració de Ozuna, i ‘Aute Cuture’. Només un premi, dels tres als que optava, se li ha resistit: el de millor artista novell, que s’ha endut la nord-americana Billie Eilish.

El guardó gros de la nit, el de millor vídeo l’any, ha estat per Taylor Swift amb ‘You Need to Calm Down’, també vencedor al guardó per al clip amb millor causa benèfica. La cantant, que ha actuat al Prudential Center, ha pujat a recollir el premi envoltada d’activistes del moviment LGTBI i ha reclamat, amb llàgrimes als ulls, una llei d’igualtats als Estats Units.

A banda de Rosalía, Eilish i Swift, els altres triomfadors han estat els Jonas Brothers (millor vídeo pop), Cardi B (millor vídeo de hip hop) i Ariana Grande, reconeguda com a artista de l’any i autora de la cançó de l’estiu.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: