Rosa María Mateo, nova cap de TVE, parella d’un actor de ‘La que se avecina’

Rate this post

Finalment els independentistes van donar suport a Pedro Sánchez i ha pogut nomenar nova administradora de TVE a una veterana periodista ex d’Antena 3: Rosa María Mateo. Propera al PSOE des que va presentar informatius a la TVE de Felipe González ara torna a l’ens públic per posar ordre al despropòsit de Telediarios esbiaixats cap al PP, presentadors posats a dit per Soraya i programes com el de Javier Cárdenas als qui l’antiga cúpula va renovar sense arguments d’audiència ni prestigi. Molta feina al davant també en la ficció de la TV pública. No es pot viure sempre del cuento de Cuéntame, que avança cap a la 20ª temporada. Té un bon assessor a casa, protagonista de la sèrie de TV· El Ministerio del Tiempo: Miguel Rellán.

rosa maria mateo marit GTRES

GTRES

Als seus 74 anys Rellán està en plena forma i manté bons contactes amb el gremi. El productor José Luís Moreno el va fitxar per interpretar un personatge d’humor a la sèrie de Telecinco La que se avecina. Molts la consideren el Noche de fiesta de la ficció però té un èxit que no es desgasta ni en les repeticions ininterrompudes als diferents canals de Mediaset. La ficció dels crits s’emet en bucle i Moreno esprem l’astracanada. 

rellan T5

Telecinco

De Rosa María Mateo es va dir que Antena 3 la feia fora de l’antena perquè les dones d’una deteminada edat ja no podien presentar notícies, una prova del masclisme de les cadenes que només admeten Ana Rosa i als matins. És impossible trobar una dona més enllà dels 60 anys al prime time de les cadenes espanyoles (i catalanes), un cop foragitades Mercedes Milá i María Teresa Campos.

rosa maria mateo EFE

EFE

Rosa María Mateo pot posar-hi remei, però que no emeti programes del ventríloc Moreno pagats amb diner públic.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »