Rosa López i el sexe: “Necesito que me empotren contra la pared”

El programa Ven a cenar conmigo. Gourmet Edition va començar una nova edició aquest dimarts a les pantalles de Telecinco. El títol én una mica enganyós. Perquè els convidats no tenen gaire de gourmet. Més aviat tot fa un tuf de fast food que tomba. Cinc comensals tronadets, encapçalats per Raquel Mosquera, ex de l'ex de Rocío Jurado. L'acompanyen el cantant Francisco, la guanyadora d'OT Rosa López, la filla de Kiko Matamoros i Aless ("¡Hola bebeeees!") Gibaja, un influencer calb i amb melenes alhora que llueix amb colors encara més estridents que la seva veu. Vaja, un quadre de sopar.

rosa3

Cuatro

Amb aquest panorama el de menys és el que cuinaven i qui va seduir la resta amb els seus plats. La cuina ni és important ni ho serà. La gràcia (?) si en té alguna, és escoltar les converses de sobretaula que fan tots plegats. Bé, aquesta era la clau d'edicions passades, amb convidats il·lustres com Ana Obregón, Kiko Rivera, Julio José Iglesias, Loles León o Rosa Benito, Rafael Amargo. Se'ns fa difícil imaginar molt d'interès pel que puguin dir els cinc escollits d'enguany. De fet, el més sucós de l'estrena ha estat quan Rosa López i Raquel Mosquera han parlat de menjar, però altres coses que no són aliments. 

raquel

Ven a cenar conmigo. Gourmet Edition

La primera amfitriona? L'ex de Pedro Carrasco. "Cocinando soy un poco cortita". De sexe, en canvi, en va sobrada. La perruquera fa temps que té relació amb un nigerià, Isi, de qui la triunfita va preguntar si tenia algun germà que li anés bé a ella. Rosa de España va reconèixer que "Yo soy muy pasional y llevo mucho tiempo relajada. Necesito una alegría para el cuerpo". La intèrpret de Europe's living a celebration no pot dir que la seva libido estigui, precisament, de celebració, i malda per trobar un home que compleixi amb les seves expectatives. Quines? "Yo soy muy pasional, cuando encuentro al hombre…necesito que haya contacto físico y que me empotre contra la pared". Pots veure el moment clicant a la foto:

rosa

Ven a cenar conmigo. Gourmet Edition

Mentre cerca aquesta persona, Rosa, es va contradir, assumint que en el tema sentimental, de vegades "Es preferible estarse quieta si te importa tu vida. Mejor tener amistades y tener experiencias, porque a saber si te pueden pegar una enfermedad". La cirereta del surrealista pastís el va posar Mosquera: "Comiendo ese consomé te veo cara de felicidad auque seas vegana". No sé si menjar sopetes serà prou per saciar Rosa mentre no troba el seu empotrador.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: