Ros defensa la presència de l’Exèrcit a la Fira de Formació i Treball de Lleida

Rate this post

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha insistit en defensar la presència un any més de l’Exèrcit en la Fira de Formació i Treball (F&T) per tal que la institució militar pugui donar a conèixer al certamen els estudis de Formació Professional que ofereix des de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn (Pallars Jussà).

En canvi, des de la Diputació de Lleida consideren que enguany “es podria haver evitat” i que, per tant, “hagués estat millor que no hi fos”, després “del canvi important que s’ha produït en els darrers temps en les relacions entre Catalunya i Espanya”, segons ha assenyalat el representant de la diputació lleidatana Josep Ibarz durant la presentació de la 12a edició de la Fira F&T.

El certamen, que se celebrarà del 19 al 21 d’abril a Fira de Lleida, comptarà amb 25 famílies de formació representades i amb la presència de 21 entitats i empreses, una de les quals serà l’Exèrcit de Terra.

protesta contra exèrcit fira de Lleida ACN

Cal recordar que la Plataforma Desmilitaritzen l’Educació ha tornat a expressar la seva oposició a la participació de la institució militar en una fira encarada als joves i ja prepara alguna mobilització.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »