Roncero embogeix amb el Madrid i es carrega el seu telèfon mòbil

Rate this post

L’estrella mediàtica del Reial Madrid no és ni Cristiano Ronaldo amb les seves publicitats, ni Sergio Ramos amb els seus looks. L’estrella mediàtica del Madrid es diu Tomás Roncero, que es deprimeix o es torna boig en funció de com bufi el vent. Ell diu que sempre duu posada la samarreta blanca del Reial Madrid. Però Tomás Roncero no és del tot exacte. Quan van mal dades, és el primer que passa comptes a Zidane, a Cristiano o a la deessa Cibeles. Però quan el seu Madrid guanya, tot i que sigui amb un penal poc menys que ‘dubtós’, amb un gol de rebot de CR7 i davant un rival que abans del partit tenia els madridistes tapats i tement el pitjor, embogeix. Ahir, qui en va patir les conseqüències directes va ser el seu telèfon mòbil, que va sortir disparat en mig de l’èxtasi del tercer gol de Marcelo contra el PSG

El periodista de l’As va poder arreglar el seu telèfon perquè instants després, aprofitant que ahir era dia d’enamorats i de demostracions romàntiques a la parella, va publicar un tuit on deixava clar qui fa bategar el seu cor: 

Però el dia de Sant Valentí no es va acabar a la mitjanit. Quedaven les postres de El chiringuito. Vestit com si baixés a buscar el pa un diumenge al matí, amb una dessuadora i una samarreta, i amb un anglès macarrònic va començar el seu speech amb un “This is Real Madrid. This is da Champions”. Però ben bé podria haver dit “This is the referee (l’àrbitre). This is the Champions”. Perquè els parisins van sortir calentets amb l’actuació arbitral. El seu propietari Al-Khelaïfi, deia davant les càmeres que els àrbitres no ajuden si jugues contra el Reial Madrid.

Però a Roncero no hi havia ahir qui el baixés dels núbols. Ell estava ben amunt, com si fos un cupido amb ales i llençant fletxetes de l’amor a tort i a dret. “Me he tirado todo el día hablando con madridistas de todas partes. Ninguno estaba con la mochila llena de piedras, todos tenían una luz en los ojos. El Madrid, por muy malito que esté, no tiene dolor”. I missatget a Neymar: “Cristiano, el del declive, tenía enfrente al ‘heredero’. Y el heredero ha visto quién es el mejor” . 

Recordin aquesta peça per quan PSG i Madrid juguin la tornada dels vuitens de final. Si l’equip de Roncero queda eliminat, tot el que ahir eren paraules boniques quedaran en retrets… I no em vull ni imaginar què passarà amb el seu mòbil com Neymar marqui el gol que els elimini. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »