Roca, advocat de Santi Vila, la infanta i el rei: “No juzguemos un encuentro”

Rate this post

Miquel Roca és un dels entrevistats més interessants i esmunyedissos de la TV. Encara trona a TV3 la conversa que li va concedir a Gemma Nierga al programa Fora de sèrie on la presentadora va qualificar-lo de “anguila“. Ara una altra catalana, Susanna Griso, intenta treure més de l’últim pare de la Constitució que queda viu, amb Pérez Llorca i Herrero de Miñón. Ha revelat una qüestió que era poc sabuda. Roca serà l’advocat de Santi Vila en el judici de l’1-O. Fins ara aquest paper l’havia desenvolupat Pau Molins però com va passar amb la defensa de la infanta Cristina, els dos juristes formen tàndem i Roca ha confessat a Espejo público que defensarà l’exconseller: “Yo defiendo a Santi Vila y pido la absolución”.

roca griso a3

Antena 3

Roica ja fou l’escollit per Joan Carles d’advocat de la seva fillla. Preguntat per la demolidora fotografia del rei Joan Carles amb l’hereu saudita sospitós de fer assassinar un periodista: “Todos tenemos cartipacios que no nos gustaría enseñar, pasemos factura de otra cosa, no de un encuentro”. I sobre si la Constitució que ell va redactar resoldrà el procés: “La Constitución no puede resolverlo todo”. Aquest és el vídeo:

Roca no sovinteja els platós, ni tampoc els tribunals. És cèlebre per arribar a acords que evitin arribar a judici. Amb la infanta no va poder evitar la nosa de posar-se la toga però li va sortir bé: la infanta absolta i, de fet, la justícia li va haver de tornar diners a la filla del rei. Ara defensa l’emèrit als platós amb l’habitual eficàcia. Santi Vila ha estat hàbil. Si hi ha una manera de lliurar-se de la presó i que acabin tots els altres líders independentistes engarjolats, com en el cas Nóos, és fer-se defensar per Roca. Santi Vila farà com la infanta: “Yo no sabía nada, firmaba lo que me decían“. Però vostè no era independentista, sr. Vila? “No lo sé, no me acuerdo“.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »