Rivera també tanca la porta a visitar els presos a Lledoners

Rate this post

El líder de Cs, Albert Rivera, ha tancat la porta a visitar els presos, tal com sol·liciten en una carta adreçada al seu partit i també al PP: “No anirem a veure els que han intentat liquidar Espanya“, ha manifestat Rivera en roda de premsa posterior al comitè permanent del partit.

Per contra, ha dit que demanaran un informe al govern espanyol (tot i que la competència de presons és de la Generalitat) per saber si “reben tracte de favor”. “Volem un informe per saber si els socis de Sánchez tenen un tracte igual que la resta de presos”, ha dit. El líder de Cs ha anunciat que el proper 24 de novembre a Madrid faran un acte de la plataforma ‘Espanya Ciutadana’ amb l’eslògan “Sí a la justícia, no als indults”.

Sobre l’acte d’Altsasua, Rivera ha defensat que Cs escollís la localitat i ha replicat les crítiques de dirigents del govern espanyol i del PSOE que qualificaven l’acte de “provocació”. “No demanarem permís per defensar la Constitució a qualsevol lloc d’Espanya”, ha manifestat. 

Rivera també ha demanat la dimissió del portaveu socialista al Senat, Ander Gil, per unes declaracions on considera que “confon víctimes i botxins” i ha advertit que “el Sanchisme ha abandonat el constitucionalisme per ser soci del nacionalisme i el populisme”. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »