Rivera fa ‘un Casado’ i provoca la riota de la xarxa pel seu desvergonyiment

Rate this post

Diuen que els testos s’assemblen a les olles. No sabem qui té complex de test i qui d’olla, però el que és indubtable és que Albert Rivera i Pablo Casado cada vegada estan més mimetitzats i es poden considerar les dues cares de la mateixa moneda. A nivell de fesomia i a nivell ideològic.

Casado Rivera EFE

Efe

Fa algunes setmanes el líder del PP va provocar vergonya aliena en fer una declaració plena d’orgull patri i alhora, de càrrega històrica ridícula. Els seus intents per esdevenir el santo y seña de la pell de brau de vegades topen amb els mínims sentits de la realitat i el que és mínimament exigible a nivell de concreció. Casado, ni corto ni perezoso es va omplir la boca en dir que “la hispanitat és la etapa més brillant en la història de l’home” i quedar-se tan ample. El 12 d’octubre li va entrar en vena i va afegir que “aquell dia se celebra el fet més important de la història. Quin altre país creieu que pot dir que un nou món va ser descobert per ells?“. Chim-pum. Ni la creació de la vacuna contra la sida, ni el descobriment del foc, ni l’invent de noves tecnologies.

pablo casado sevilla pp efe

Efe

Ara, qui ha fet ‘un Casado’ ha estat el seu amigui Albert. En una xerrada col·loqui a Madrid sobre la Unió Europea i els reptes que té el vell continent, Rivera va fer un discurs on va voler posar en valor l’estabilitat política d’Europa. Per fer-ho, el líder del partit taronja va dir “Me parece que Europa es el mejor invento de la historia del hombre. La Unión Europea, el mejor invento de la historia del hombre. Esto es un invento, en el buen sentido, y hay que cuidarlo“. 

Arquímedes, Einstein, Franklin, Da Vinci, Tesla… Uns aprenents al costat de Rivera. Un comentari que ha sorprès la xarxa, que ha reaccionat de manera immediata:

Sembla un acudit: “Va uno y dice: ‘el 12 de octubre se celebra el hecho más importante de la historia’. Y va otro y dice: ‘Europa es el mejor invento de la historia del hombre’“… Només falta Santiago Abascal per dir-hi la seva.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »