Rivaldo: “Cristiano Ronaldo es mereixia la Pilota d’Or”

Rate this post

L’ex jugador del Barça Vitor Borba ‘Rivaldo‘ ha sorprès amb unes declaracions en les quals ha afirmat que la Pilota d’Or 2018 l’hauria d’haver guanyat Cristiano Ronaldo.

El brasiler ha admès que Luka Modric “va fer un gran any guanyant la Champions i ajudant a Croàcia a arribar a la final del Mundial”, però tot i així ha reconegut que el seu vot “hauria estat per Cristiano”. L’ex jugador del Barça, a més, ha afegit que el portuguès no va anar a la gala “motivat per un sentiment d’injustícia” i, sobre Leo Messi, ha assegurat que hauria d’haver estat al top 3 final.

Un record per Núñez

Rivaldo també ha parlat de l’ex president del Barça, Josep Lluís Nuñez, desaparegut aquest dilluns als 87 anys d’edat: “Em va fitxar del Deportivo de La Corunya pagant la meva clàusula. Confiava en les meves qualitats i gràcies a ell vaig poder vestir la camiseta del Barça”, ha dit.

Per últim, l’ex futbolista brasiler s’ha mullat sobre la polèmica final de la Copa Libertadores que es disputarà aquest diumenge al Santiago Bernabéu: “No té sentit, la decisió és dolenta per Argentina i la seva seguretat perquè moltes persones començaran a pensar que el país no està en condicions d’assumir esdeveniments de prestigi. Han d’afrontar el problema i no fugir a un altre continent”, ha sentenciat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »