Risto es trenca i confessa que li és molt dur viure separat del fill

Rate this post

Les emissions de Got Talent estan donant molt de si. El concurs de talents no està anant molt bé d’audiència, però en canvi està ocupant moltes pàgines de les revistes del cor. I és que tenir a Risto Mejide i Jorge Javier Vázquez de jurat és sinònim de confessions íntimes.

El presentador de Sálvame ha arribat a l’extrem de publicar al seu blog de Lecturas que ha tingut més d’una discussió amb el publicista, evidenciant que hi ha més mal rotllo del que sembla. Però és Risto qui més moments està protagonitzant.

Una de les concursants va fer-lo enrogir, proclamant el seu amor cap a ell: “Tengo un favorito, ese que me vuelve loca con su pose de machito. Aunque en la vida hay muchos prototipos, vengo a cantarte a ti, Ristito. Que te quiero, te adoro y hasta te pongo un pisito”. Davant d’aquesta declaració d’amor, Risto contestava divertit que no tenia res a fer, però que si algun dia torna a estar solter, la buscaria.

Risto got talent

Telecinco

L’escena no va passar desapercebuda a la xarxa, però és una confessió personal de Risto del que parla avui tothom. Tot va venir arran d’una actuació d’una dona i la seva filla ballant que no el va entusiasmar: “El que heu fet vosaltres, ho fa molta gent, i ho han fet un munt de cops. Així que no és que m’hagi cridat l’atenció”.

Això sí, la relació mare-filla va emocionar-lo: “La veritat és que no em vull ni imaginar la d’hores que heu hagut d’estar preparant aquesta actuació. Sabríeu dir-m’ho?”, s’interessava. “Moltes hores. Incomptables. No sabria dir-te”. I davant d’aquesta resposta, Risto es trencava.

Risto 3 got talent

Telecinco

“Com a pare separat, et tinc una enveja terrible”. El madrileny va començar 2014 divorciant-se de la periodista Ruth Jiménez, després de més de cinc anys de relació i un fill en comú, el petit Julio. I des de llavors, estaria seguint el règim establert de visites, amb la qual cosa no el veuria tant com li agradaria. Això sí, sempre s’ha mostrat -també a la xarxa- com un pare molt entregat, publicant fotografies –ell i Laura Escanes– de les estones que passen amb el nen.

Un Risto amb els sentiments a flor de pell després d’un Sant Valentí tacat per unes amenaces de mort

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »