Ricard Ustrell dóna lliçons

El programa Planta Baixa de TV3, que presenta Ricard Ustrell, va convidar dimarts passat el també presentador Sergi Àlex, per parlar de l’Opina Youth, l’espai que aquest presenta a Teve.cat. Ustrell va ‘renyar’ el seu company i va deixar clar que ell mai no faria la seva feina.

El presentador de TV3 li va retreure que pel programa de teve.cat “hi passa tothom, fins i tot l’extremadreta”. També el va acusar de no ser “neutre” i de permetre “discursos d’odi”.

Sergi Àlex va reivindicar que en el seu programa es dóna “veu a tothom” però Ustrell va replicar que “la pluralitat no és innocent”. “Tu com a periodista estàs contribuent al coneixement general”, va argumentar, a més d’etzibar-li que “no sé massa que en treus tu com a director d’aquest programa de fer una cosa així”.

També va assegurar que a l’esmentat espai “els delictes d’odi queden impunes”. Sergi Àlex va replicar que “jo no contribueixo a cap delicte d’odi”. “En el moment que els convides… el criteri periodístic és una fal·làcia, és un criteri polític, tu tries qui ve i qui no ve”, li va retreure Ustrell.

El presentador de l’Opina Youth va reivindicar que “estem fent un programa que aposta pels joves, que aposta per donar veu a tothom. Això que s’està dient aquí que només es dona veu a l’extremadreta és absolutament fals”.

Ustrell va sentenciar aleshores que calen programes que representin “el màxim de sensibilitats polítiques. Ara, l’extremadreta i com li doneu veu en aquest programa ja et dic jo que amb mi almenys no hi comptin”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: