Rhône aposta per Fluidra i dona més liquiditat a les seves accions

Rhône Capital ha llançat una col·locació dirigida exclusivament a inversors qualificats pel 5,5% del capital de Fluidra, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Des que s’ha anunciat la col·locació, s’ha generat expectació, segons les fonts financeres consultades.

En els últims trimestres, Fluidra ha batut tots els consensos d’analistes. Un dels reptes pendents del valor, expliquen, és reunir el requisit per poder entrar en l’Ibex de tenir una liquiditat més gran. Ara Rhône, en línia amb els missatges, que ha donat el mercat fa una ferma aposta per la companyia col·locant una part de les seves accions amb l’objectiu de dotar de més liquiditat el valor en un moment en el qual hi ha una forta demanda per acció.

Eloy Planes, president de Fluidra

Eloy Planes, president de Fluidra

Segons els experts consultats, aquest increment del free-float és una variable que reforça l’atractiu de Fluidra de cara a l’inversor, permetent l’entrada de fons institucionals que subscriuen tiquets de compra de més mida.

Així mateix, i malgrat que Fluidra no participa en el procés de col·locació, ha comunicat al venedor la seva intenció de recomprar accions representatives de fins el 0,5% del capital amb l’objectiu de destinar les accions adquirides al compliment del programa d’incentius a llarg termini de directius.

Els termes definitius, inclòs el preu de venda de les accions, es donaran a conèixer una vegada finalitzada l’operació.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *