Retorn a l’escola sense mascareta ni distàncies a classe i amb un cribratge massiu previ

El Govern aposta perquè el nou curs escolar sigui al 100% presencial. Amb l’experiència positiva, segons ha assegurat la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, del retorn al juny, l’executiu preveu ampliar els grups de convivència de llavors. La classe passarà a ser aquest grup sigui quin sigui el nombre total d’alumnes. A partir del 31 d’agost, es preveu fer un cribratge amb TMA i tests serològics a tots els estudiants i docents amb Stop Labs, tot i que serà voluntari.

Així, els alumnes, mentre estiguin a la seva classe, no caldrà que portin mascareta ni que guardin la distància de seguretat amb la resta de companys. Un cop fora, sigui als passadissos, al menjador o al patí, sí que hauran de mantenir aquestes mesures amb els estudiants d’altres aules.

Abans del curs, que té com a data oficial d’inici el 9 de setembre, el Govern vol fer un cribratge massiu a tots els alumnes i els docents. Es calcula que la població objectiu són 12.000 persones. Serà voluntari, ha afirmat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet i consistirà en proves TMA i en tests d’anticossos, amb el sistema dels Stop Labs.

-seguirà ampliació-

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: