Repulsa en sentir una senadora del PP a Antena 3: “Franco ni me va ni me viene”

Rate this post

Mentre a El programa del verano, a falta de parlar de la detenció del marit d’Ana Rosa, han preferit posar el focus en la detenció d’un dels membres de La Manada i les altes temperatures, a Espejo público aquest divendres han abordat, una vegada més, la figura del dictador Franco i la seva exhumació del Valle de los Caídos. Amb Susanna Griso absent per vacances, el programa ha fet una connexió amb Esther Muñoz, senadora del Partit Popular.

esther muñoz

PP

Muñoz, tal i com diu el seu perfil de Twitter, és “Senadora. Portavoz de Justicia del PP en el Senado. Leonesa y Española. Liberal convencida. Apasionada de la Política y la Historia“. Quedin-se amb aquesta darrera definició que fa d’ella mateixa: ‘apasionada de la historia’. Però potser no va llegir suficients llibres pel que fa a la història d’aquest país entre 1939 i 1975. Potser tots els fets fastigosos i criminals que va fer Franco no li vénen a la memòria. O no els considera suficientment rellevants. Fa un parell d’anys ja se les va tenir amb el diputat d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, sobre la qüestió catalana, deixant tuits ofensius contra els polítics catalans com aquest:

 I avui, al programa d’Antena 3, sota el hastag #franquistasesverano, i parlant de l’exhumació del dictador del Valle de los Caídos, la senadora ha justificat que el PP s’hi oposi radicalment perquè “como comprenderá, con 33 años que tengo, sacar a una persona que lleva enterrada allí 43 años, a mi ni me va ni me viene“.

El més greu no és només el passotisme, la ignorància i la supèrbia de les seves paraules, sinó també utilitzar l’argument de la seva edat com a justificació que no li preocupi el tema. Però ella no és una millennial o una ni-ni. És una senadora del PP. Potser als seus 33 anys no li preocupen el que va fer Franco, però hi ha molta gent que porta el mateix temps patint per les seqüeles del dictador i lluitant perquè es faci justícia:

Per si no fos suficient, després el programa ha connectat amb Jaime Alonso, portaveu de la Fundación Francisco Franco. Estiu del 58? No. Estiu del 2018. Però a les teles continuen donant veu i micròfon a gent com aquesta. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »