Repsol incrementa el seu benefici net un 41%

Rate this post

Repsol ha obtingut durant els primers nou mesos del 2017 un benefici net de 1.583 milions d’euros, un 41% més que l’obtingut en el mateix període de l’any anterior. El benefici net ajustat s’ha incrementat un 39%, fins els 1.702 milions d’euros, i l’EBITDA – taxa que indica el benefici brut d’explotació calculat abans de la deducció de les despeses financeres –  ha crescut un 32%, situant-se als 4.715 milions.

L’àrea de Upstream (Exploració i Producció) ha augmentat significativament el seu resultat, fins als 487 milions d’euros, en un període durant el qual la companyia ha dut a terme importants trobades exploratòries als Estats Units i Trinitat i Tobago.

Pel que fa al Downstream (Refinament, Química, Màrqueting, Lubricants, Trading, GLP i Gas & Power), s’ha assolit un resoltat de 1.431 milions d’euros, un 8% més que l’obtingut l’any 2016.

L’indicador de marge de refí a Espanya s’ha situat a 6,8 dòlars per barril, en front dels 6 dòlars per barril dels nou primers mesos de l’exercici anterior.

Repsol va esdevenir el mes de maig en la primera empresa del món del seu sector en emetre un bo verd certificat, per finançar més de 300 iniciatives de reducció d’emissions de CO2.

Powered by WPeMatico

Translate »