Renfe inverteix més de 30 milions en accessibilitat a Catalunya

Rate this post

Renfe ha invertit més de 30 milions d’euros en accessibilitat als serveis de Rodalies de Catalunya al llarg del 2017 per millorar l’accés a les seves instal·lacions, trens i estacions, i als sistemes d’informació i atenció al client.

El 61 % dels trens de la companyia ferroviària ja són accessibles a persones amb mobilitat reduïda gràcies a les reformes de 22 unitats del model de tren 447 portades a terme el 2017 que se sumen al conjunt de trens Civia de Renfe, que ja són completament accessibles.

Aquestes actuacions tindran continuïtat durant el 2018 i està prevista una inversió de 20 milions d’euros més, tal com ha detallat l’empresa en un comunicat.

D’una altra banda, les modificacions a les estacions de Rodalies s’emmarquen en el pla d’estacions que ha establert Renfe, per al qual es preveu una inversió de 100 milions d’euros.

Aquest 2017 s’han realitzat operacions en estacions com Sant Joan Despí, Viladecavalls, Lavern-Subirats o Granollers Centre, a les comarques de Barcelona, estació aquesta última en la qual la companyia ha invertit més d’un milió d’euros.

Renfe continua amb actuacions a les estacions de Sabadell Centre, Mollet-Santa Rosa o Manresa (Bages), que està previst que sigui la primera que compti amb un nou sistema d’atenció i venda al client integrat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »