Reggae per Xics estrenen el videoclip ‘Tira pel dret’

Rate this post

L’Antonieta vol anar a la Lluna, així que tira pel dret amb cartró, fil i una mica de paciència construeix un coet. Aquest és la trama de ‘Tira pel dret’, una cançó del nou disc de Reggae per Xics, el projecte per a públic familiar de The Penguins.

El videoclip, amb il·lustracions d’Òscar Julve i animació d’Allakinda, inclou també una introducció que també funciona com a presentació del nou treball de Reggae per Xics, ‘Ballant damunt la lluna’ (Buenritmo, 2018). Es tracta d’un treball publicat en format de llibre-disc que homenatja el món del còmic i els llibres ‘pop-up’.

‘Ballant damunt la lluna’ significa un pas endavant per a Reggae per Xics, que després de tres discos en què feien versions del cançoner tradicional arranjades en clau de reggae ara també hi incorporen cançons pròpies. La banda de Sant Feliu de Llobregat combinen cinc composicions pròpies i adaptacions de temes populars com ‘L’esquimal’, ‘Rossinyol’ i una nova versió de ‘L’avi que estima el mar’ amb la col·laboració de la ‘big band’ The Gramophone Allstars.

La gira de presentació de ‘Ballant damunt la lluna’ començarà el 20 de maig al Teatre Tarragona i continuarà durant l’estiu amb més d’una trentena d’actuació arreu del país.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »