Recepció i futura rotonda en un polígon colomenc

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha recepcionat el 60% del total de la superfície del polígon de Mas Llorenç, que havia fet un promotor. El polígon és entre l’entrada del poble, venint de Girona i Vilobí d’Onyar, i la C-63.

Segons indica el consistori, l’àrea recepcionada fa 128.288 m² –hi ha el 30% desenvolupat– i comprèn els accessos al polígon per la carretera de Girona fins a Can Cuca (una casa que hi havia hagut) i l’enllaç fins al polígon de Can Simón. Tot Mas Llorenç hauria de ser en mans de l’Ajuntament el 2021, confien a l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Susagna Riera (Junts), diu que el promotor farà una rotonda a la C-63, prop de Mas Solà, cap a Mas Llorenç. El consistori signarà aviat convenis amb els titulars dels terrenys afectats.

El 2008 es va aprovar el projecte de reparcel·lació i urbanització, però el promotor no va poder assumir el cost d’una subestació transformadora. En el mandat anterior, amb l’edil d’Urbanisme, Ricard Pujol (ERC), el consistori va demanar “l’exempció energètica per passar d’una potència de 125W/m² a 50W/m²”, cosa que va desencallar la situació i va abaratir el cost.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: