Rebutjat el recurs de Tusquets per la suspensió del ple constituent de la Cambra

Primer revés als intents de l'establishment de tombar la nova Cambra de Comerç independentista. La conselleria d'Empresa i Coneixement ha desestimat el recurs d'alçada imposat per Carles Tusquets, Ramon Masià i una vintena més d'empresaris amb la intenció de suspendre el ple constituent del dia 17 de juny, en què es va ratificar Joan Canadell com a president. 

Segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar El Nacional, Empresa ha denegat la suspensió cautelar del ple del dia 17 de juny, a l'entendre que ja s'ha executat el fet que es pretenia suspendre, ja que el ple ja s'ha constituït i s'han ratificat els càrrecs de la presidència i el comitè executiu. 

Els empresaris consideraven que durant el procés electoral s'havien produït "irregularitats invalidants" i també s'al·legava "vulneració de drets fonamentals", i demanaven aturar la constitució de la nova Cambra. El Departament disposa ara de dos mesos més per acabar de resoldre el recurs.

A banda d'aquest recurs, la conselleria té sobre la taula dos recursos més, un sobre les eleccions a la Cambra de Terrassa i l'altre sobre procediments formals en relació amb el vot electrònic.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: