Reacció brutal de Jair Domínguez a un gest masclista en una benzinera

Una de les claus de l'èxit de l'Està passant, a banda de l'immens talent del capo canonieri Toni Soler és, sens dubte, la seva mà dreta, Jair Domínguez. El seu sarcasme, la seva mordacitat, els seus comentaris àcids, són esperats per l'audiència amb els braços oberts. I pels seus seguidors a Twitter. Acostuma a ser molt precís i sovint li sobren caracters per fer reflexions rotundes que només pots fer que aplaudir. I aquest dijous, ha protagonitzat una situació en una benzinera que la xarxa li ha elogiat massivament. 

jair dominguez corrent

@jairdominguez_

Domínguez feia el que fa tothom en aquest lloc. En el seu cas, dipòsit ple. 70 euros de l'ala. Però a l'hora de pagar s'ha trobat amb un comentari masclista per part de l'home que li cobrava. Aquest estava mirant com una dona que estava posant benzina darrera seu tenia alguns problemes per fer-ho. El còmic apunta a la xarxa que no és estrany que la dona no se'n sortís, perquè "el dispensador era una puta merda". El treballador de la benzinera, però, deixa anar un d'aquells comentaris tan habituals que malauradament continuen escoltant-se cada dos per tres pel que fa a les dones i els cotxes: "Las mujeres no saben poner gasolina, ¿eh?". Quina ha estat la resposta d'en Jair?: "Bueno, yo antes era mujer". Pam. Tal i com ell mateix ha afegit, a la benzinera s'ha fet el "silenci":

Un comentari elogiat per part de la xarxa, però que també ha rebut alguna crítica de persones que li retreuen que així no es combat el masclisme:

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: