Raquel S. Silva ensorra TVE, fa menys audiència que La 2 i llueix el seu marit

Rate this post

Lo siguiente pot fer bo el seu títol i que Rosa María Mateo digui “El siguiente”. La directora de TVE té un problema amb la seva última estrena: no funciona. No serà per la precipitació. És un greu error començar a emetre l’octubre quan la competència fa dos mesos que funciona. I a sobre pretenen fer un show i els surt un espai low cost repetint la fòrmula Cárdenas. Lo siguiente és El Hormiguero per tristos. La mala sort ha fet coincidir el debut de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb l’escàndol per la tercera autòpsia del seu anterior marit. No és fàcil fer entreteniment a l’hora que desenterren Mario Biondo per saber si l’ex de Sánchez Silva es va suïcidar, va morir en un joc d’ofec autosexual o el van assassinar. Silva passa del tema i prefereix lluir la seva actual parella, Matías Dumont, a la catifa vermella. El resultat a TVE és un fiasco d’audiència. Aquest dimarts ha passat el pitjor: a Catalunya Lo siguiente fa menys audiència que La 2 de la mateixa TVE.

raquel sanchez silva 4 lo siguiente

TVE

Audiències a Catalunya de dimarts: Lo siguiente 3,4%, i a la mateixa hora a la segona cadena, la minoritària, l’última de tot el comandament: Cachitos de hierro y cromo 4,5%. A TVE s’estan fregant els ulls i Cárdenas es frega les mans. A Espanya el programa de Sánchez Silva no va pas millor, un pèssim 4,5% la segona setmana, per sota de les baixes xifres de Javier Cárdenas. El locutor català ja prepara el seu discurs, Silva l’ha fet bo. Els convidats de TVE no tenen prou nivell. A la mateixa hora que El hormiguero no pots jugar a la seva lliga. Pablo Motos té la sensació del moment, Rosalía, i Lo siguiente té el gastadíssim Santiago Segura o dos actors d’una obra de teatre: Daniel Guzmán y Alicia Borrachero. Lloable però sense ambició de liderar.

El programa lluita contra gegants: GH VIP; les formigues o la polèmica de Dani Mateo a un rellançat El intermedio. Però fer menys que La 2 vol dir que el producte és lent i dolent. Silva no sap quin to fer servir: no sap ser autoparòdica i ara tots els presentadors d’entreteniment ho són: Wyoming, Toni Soler, fins i tot Motos ho és. Sánchez Silva es pren massa seriosament a ella mateixa, com fent un programa d’autor. I les entrevistes les ha de fer sent més Broncano i menys Pedro Ruiz. Són les 10 de la nit i tenim ganes de riure. I apostar per seccions destroyer. El col·laborador per definició entra a trencar. Bob Pop, Dani Mateo, Jair Domínguez… tots són més iconoclastes que els presentadors. A TVE tenen un reguitzell de hipsters que són més transparents que Raquel.

Mala audiència, seccions sense ànim de molestar, presentadora sense arriscar i els convidats de promoció que no vol El hormiguero. Tenen dues opcions: o Raquel fitxa el seu marit per una secció o es moquen ja amb una bandera d’Espanya. Sinó els cancel·laran abans que ningú parli del programa l’endemà. -¿Viste ayer Lo siguiente? -¿Lo qué?

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »