Ramon Rovira deixa ‘La nit a 8tv’ i al setembre el presentador serà Pol Marsà

Rate this post

La nova temporada de 8tv comença a prendre forma. La segona cadena en català del país es planteja com ser competitiva i low cost alhora i el seu director Ramon Rovira ja ha pres una decisió que l’afecta a ell com a presentador. Segons ha pogut saber en exclusiva En Blau, el presentador de La nit a 8tv a partir del setembre serà Pol Marsà. Rovira se centrarà en la seva feina al capdavant de la ràdio i la TV del Grup Godó i es reserva dirigir i presentar a 8tv un programa setmanal d’entrevistes tipus Àgora, que ja va fer a TV3 fa anys. 

pol marsa 8tv

8tv

Pol Marsà hereta el programa nocturn informatiu de la cadena després d’incorporar-se a 8tv l’any 2011 de la mà de Josep Cuní, on hi feia de redactor i de substitut quan Cuní no presentava 8 al dia. Marsà va ser l’únic de la productora Broadcaster que va seguir a la cadena 8tv quan van prescindir de l’equip de Cuní i ha fet d’editor de 8 al dia quan el presentaven Jordi Armenteras i Laura Rosel. Ramon Rovira va incorporar-se a la cadena i va fer evolucionar el format fins a l’actual versió reduïda de 8 al dia i la seva La nit a 8tv, que Pol Marsa presentava només els divendres. Els bons resultats d’audiència del substitut ocasional de Rovira han fet que el director de la cadena confiï en el jove periodista per conduir tot sol i de dilluns a divendres La  nit a 8tv la propera temporada.

pol marsa youtube

8tv

Seguirà una versió encara més reduïda del programa de Jordi Armenteras, ja sense l’espai ampliat de la meteorologia que conduïa l’home del temps de la cadena, Abel Queralt, que seguirà fent l’espai breu d’El temps. Ramon Rovira podrà centrar-se en conduir  8tv i també, especialment, RAC1, l’emissora líder del país en la que té pensat fer retocs per fer-la encara més rendible econòmicament.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »