Rajoy reapareix a Mèxic amb Arnold Schwarzenegger: Twitter embogeix

Veure una foto on els protagonistes són l'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, i l'actor i exgovernador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger, crida l'atenció i dibuixa un somriure a la cara. Què el missatge que acompanyi la instantània sigui "grandes y espectaculares mensajes e ideas", fa que l'anècdota passi a acudit universal. És el que ha fet l'expresident mexicà José Vicente Fox, organitzador d'un esdeveniment internacional que ha comptat amb aquests dos 'líders': un, Terminator, l'altre, Trotinaitor (per allò del power walking, el seu esport favorit). La imatge de l'estranya parella ha deixat la xarxa sense paraules. Bé, millor dit, els ha deixat muts només per un instant. Després tothom ha reaccionat, és clar.

Rajoy corre PP

Rajoy corre PP

Terminator Youtube

Terminator Youtube

Els internautes de mig món (perquè l'altra meitat no sap qui és M.Rajoy, igual que els jutges espanyols) han petat de riure amb el remake de ciència ficció patrocinat per Fox, que potser li va anar bé a la política (tot i que va deixar un reguitzell d'enemics considerable), però que com a tuitaire va ben perdut. Per a "grandes mensajes e ideas" i lemes imaginatius, els que li han respost massivament els tuitaires. Que n'aprengui.

Haurem d'estar més pendents de l'agenda de socialité de Mariano, que ha passat dels obituaris a la faràndula (passant per Formentera). Bàrbar, com Conan.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: