Rajoy no es reuneix amb Torrent, però sí amb Societat Civil Catalana

Rate this post

El president espanyol, Mariano Rajoy, segueix no acceptant la petició d’entrevista que li va enviar el president del Parlament, Roger Torrent, fa 24 dies, però en canvi avui ha rebut a la Moncloa la direcció de l’entitat espanyolista Societat Civil Catalana (SCC). A la trobada hi ha assistit també la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, l’encarregada de les qüestions catalanes.

A la reunió al palau presidencial, celebrada en plena aplicació del 155, hi han estat presents el president de SCC, Joan Rusiñol, i els vicepresidents, Miriam Tey, Álex Ramos i Óscar Uceda, i ha durat poc més d’una hora i mitja. Els membres de l’entitat unionista han presentat a Rajoy el seu pla d’acció per a aquest any.

Després de la trobada, el mateix Rajoy ha compartit la seva sintonia amb SCC. “Comparteixo amb Societat Civil l’anhel per fomentar la cohesió i la convivència entre els ciutadans a Catalunya. Una reunió constructiva per seguir estrenyent els llaços que ens uneixen a tots els espanyols”, ha indicat.

 

Anar a la font
Lluís Bou

Powered by WPeMatico

Translate »