Rajoy, encisat amb Griso: “Usted es la que me hace mejor las entrevistas”

Rate this post

Mariano Rajoy no és habitual a les entrevistes. Ara que la seva cap de premsa és a la corda fluixa per insultar pensionistes, necessita estar a bones amb els mitjans que li demanen entrevistar el president d’Espanya al plató. Volia triar una dona per a l’entrevista, però per evitar que Rajoy sigui pressionat excessivament no l’ha enviat al FAQ’s de Laura Rosel ni a El objetivo d’Ana Pastor. S’ha fet entrevistar per Susanna Griso. I amb la deferència de no fer anar la periodista catalana a Moncloa com en l’anterior ocasió fa 2 anys sinó que Rajoy ha posat els peus al plató d’Antena 3. Als passadissos de la cadena hi havia tanta emoció com si Justin Bieber anés al Canal Divinity. Catifa vermella per al convidat. Tanta que a Rajoy se li ha escapat una frase enverinada cap a Griso: 

“Usted es la que me hace las mejores entrevistas”, diu Rajoy. Millors per qui? per a ell, clar. Griso, que és llesta, li ha hagut de dir “Me está haciendo un flaco favor”. Aparèixer com una entrevistadora còmoda per a l’entrevistat és un desastre periodístic i si és al president del govern, encara més. Les xarxes ja l’afusellen. Si fos el públic de plató de FAQ’s els cridarien “Que se besen, que se besen”:

rajoy griso 2016 a3

Antena 3

De l’anterior trobada l’any 2016 no ha canviat massa res: ell segueix impertèrrit i ella a un programa anti-independentista. Els titulars del 2018 són anecdòtics  “Lo de ‘aprovechategui’ me salió. No sabía que fuera vasco o similar” o del video de Cifuentes: “Me llevé un disgusto porque desconocía su existencia”. La que ha estat amarrategui, és a dir conservadora, ha estat Griso.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »